El med fremsyn

Få et el-tjek før det brænder på

Få et el-tjek før det brænder på

Tag i mod et godt råd – få foretaget et el-tjek før det brænder på! Nye tal fra Sikkerhedsstyrelsen viser nemlig, at danske hjem er fyldt med brandfælder. I gennemsnit er der mere end fire ulovlige el installationer i vores boliger. Ulovlige installationer som i værste tilfælde kan forårsage brand.

Glemmer at hive installationerne med ned

Hos El-firmaet har vi fikset mange ulovlige el-installationer. Nogle af de typiske fejl sker, når folk bygger om og vælger at sænke loftet. Her glemmer mange, at installationerne skal med ned sammen med loftet, så installationerne altid er til at komme til.

Stød når du rører ved ovnen

“Når vi taler med kunderne, hører vi tit, at det “kilder”, når de rører ved vaskemaskinen, tørretumbleren, mikroovnen, ovnen, kogepladen, emhætten eller køleskabet. Hvis det er rigtig slemt, beskriver kunderne det som et lille stød. Heldigvis er der en nem løsning til problemet. Det handler blot om at placere et jordspyd og trække et jordkabel hen til hvidevaren”.

4,2 fejl i snit

Konkret fandt Sikkerhedsstyrelsen fra maj 2012 til maj 2013 251.203 ulovlige installationer ud af 60.048 el-eftersyn i danske boliger. Det er i gennemsnit 4,2 fejl per bolig.

Ejerskifteforsikringen er ofte en løsning

Mange gange er de ulovlige el-installationer noget ejerskifteforsikringen dækker, så hiv fat i os og lad os gøre dit hjem sikkert.