El med fremsyn

Energivejleder – gratis energitjek

Energivejleder – gratis energitjek

Markedet er oversvømmet med folk, der kalder sig energivejleder, så det kan være svært eller nærmest umuligt at kende kyndig fra klamphugger. Hos Midtgaard har vi taget en kontant beslutning: Vi vil være Syd- og Sønderjyllands mest nøjagtige energivejleder. Men hvordan bliver man det?

Der er kun en vej, og den hedder uddannelse og praktisk afprøvning.

Kampklart energiteam

Konkret har vi dannet et energiteam, hvor hver medarbejder er blevet uddannet i et specifikt område, så han berettiget er den ekspert på området, som folk spørger til råds. Vi har kreeret det vildeste regneark, hvor vi fx kan plotte belysningsdata fra en virksomhed ind og i løbet af få minutter få et resultat ud, der fortæller virksomheden, hvor meget der er at hente i besparelser. Og det plejer at være en god del!

 

Vi har brug for din virksomhed – gratis energitjek

Men for at blive besvimende god til at energivejlede, har vi brug for virksomheder, der vil være med til at hjælpe os på vej mod vores mission om at blive branchens mest nøjagtige energivejleder. Så sidder du i en virksomhed, der har brug for at vide, hvad der skal til for at spare på energien, skal du hive fat i os. Lige nu laver vi energitjek ganske gratis, så ring på telefon 74421065 eller bestil et energitjek ved at udfylde formularen herunder.

 

Tak for din hjælp til at gøre os så dygtige, som vi mener,  vores kunder har krav på.
 

Book et GRATIS energitjek

Dit navn (skal udfyldes)

Dit postnummer og by

Dit nummer

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

captcha

Venligst skriv den 4-cifrede kode i feltet herunder (skal udfyldes)