El med fremsyn

Solcelleanlæg

Solcelleanlæg

Solceller handler om at spare på energien. Og som erhverv er der typisk rigtig meget at spare, og man har arealet til at stille solcelleanlægget op. Det kan være på taget af landmandens lade, på virksomhedens flade tagarealer eller på et grønt udeareal. Der er mange muligheder, men den ene placering er typisk bedre en den anden.

Første trin er at få en snak med en kyndig fagmand, der kan lave de nødvendige beregninger for dig og din virksomhed, så det bliver klart, hvad et solcelleanlæg kan gøre for virksomheden. Når du har valgt et anlæg, er det bare at læne dig tilbage, mens vi monterer og installerer solcellerne. Og snart vil virksomheden kunne nyde, at den bliver selvforsynende med strøm.

Ring gerne til os på 74421065 og lad os beregne hvad din virksomhed vil kunne få ud af et solcelleanlæg

vores kunders indtryk
Tjen penge på solcelleanlæg
 

Super Brugsen fik solcelleanlæg på taget

Vi er kommet som elektriker i Super Brugsen gennem rigtig mange år. Meget er sket i den tid. Brugsen er blevet bygget om af flere omgange af flere årsager og denne gang var det den øverste etage, der stod for skud.

Brugsen ville være selvforsynende med strøm og havde sendt et ønske i udbud på et solcelleanlæg, der var stort nok til at klare driften. Vi vandt opgaven, og kan i dag nyde, at et komplet solcelleanlæg pryder taget på den gule murstensbygning i Hørup Hav.