El med fremsyn

Vandværker kræver elektriker

Vandværker kræver elektriker

At drive et vandværk kræver specialviden. Især når noget går i stykker eller skal vedligeholdes.  
 
Vi har den specialviden der skal til for også at ordne dit vandværk. Sig til så kigger vi forbi!

Et vandværk skal gøre en ting: forsyne beboerne med vand. Men hvad nu hvis uheldet er ude, og naboerne kimer vandværksbestyrelsen ned? Så skal man have fat i fagfolk – og det kan kun gå for langsomt – vandværker kræver elektriker.

Vi kender situationen og har i en årrække været elektriker for en række vandværker. Enten som akut redningsmand, når det hele brænder på, eller mere forebyggende ved el-eftersyn, udskiftning af pumpe eller for at forebygge lynnedslag – den såkaldte transietbeskyttelse.

Specialviden betyder hurtig hjælp

Det vigtigste er, at du kan få hjælp her og nu, så beboerne ikke skal stå uden vand. Vi har specialiseret os i vandværks-el, så du får hurtig betjening fra en elektriker, der har vandværker som sit speciale.

Ring til os på 74421065 når uheldet er ude eller du ønsker at få kigget jeres systemer igennem.

vores kunders indtryk

Vi servicerer en lang række vandværker
 

Ny pumpe kørt i stilling på rekordtid

Vi har i 25 år serviceret Hørup Vandværk og lavet al deres PLC-styring og sikret transientbeskyttelse. Denne gang var det dog en af pumperne, der var stået af. En pumpe har en vis levetid, hvorefter den skal skiftes ud. I en sådan situation er det vigtigt, at vi finder en løsning meget hurtigt.
 
I løbet af et døgn fik vi hentet en ny pumpe, vi fik monteret og installeret den, og kørte en test af pumpen sammen med den vandværksansvarlige. Når det hele går så hurtigt, når beboeren ikke at opdage, at vandværket har haft problemer. Og det må være målet. At beboerne altid har vand i hanerne.