El med fremsyn

Nyt liv til hvidevaren

Nyt liv til hvidevaren

“Neeeeej, vaskemaskinen må bare ikke strejke!”

Mange gange skal der blot en lille reparation til, før maskinen snurrer igen.

Få en førstehåndsvurdering

– inden du kasserer din gamle hvidevare-kammerat, som en anden brugt engangsble. I den her køb-og-smid-væk-kultur er den første tanke tit, at det nok ikke kan svare sig at bruge arbejdstimer på at reparere maskinen. Og det kan det heller ikke altid. Men nogle gange kan det. Under alle omstændigheder er det rart at få en førstehåndsvurdering af maskinen. Og det skal ikke koste dig andet end et opkald til en af vores hvidevarespecialister.

 

Vi konstaterer lynhurtigt, hvad reparationen vil koste

Der er nærmest ikke den hvidevare – Bosch, AEG, Asko, Siemens, Miele, Elektrolux, Gorenje, Voss, Blomberg, you name it – vi ikke har endevendt fra top til bund, skilt af i atomer og lyttet til. Lige netop derfor kan vi lynhurtigt konstatere, om det kan betale sig at investere tid i din hvidevare. Men tag og ring til os, og lad os får en snak om din vaskemaskine, tørretumbler eller opvaskemaskine. Det allerbedste ville jo være, hvis maskinen kunne tjene dig et par ekstra år endnu – så du ikke behøvede at sætte dig ind betjeningen af en helt ny.

Forvent råd og vejledning der tjener DIG bedst

Hvad enten hvidevaren står til at blive reddet eller skal udskiftes, SKAL du forvente en vejledning, der gør dig tryg. Tryg for at du træffer den rigtige beslutning og tryg ved at vide, at vi gør alt for at gøre det nemt for dig:

  • ved at skaffe den ødelagte hvidevare af vejen, når du køber en ny
  • ved at guide dig i forhold til køb af ny maskine
  • ved at reparere maskinen hjemme hos dig
  • ved at stille en maskine til rådighed, hvis vi er nødt til at tage din maskine med

 

Kontakt os og få en gratis førstehåndsvurdering per telefon

Kig din vaskemaskine, opvasker eller køleskab dybt i øjne, og vurder så om tiden er inde til at få et professionelt syn på sagen. Hvis ja, får du en professionel vurdering ved at ringe til os på telefon 74421065. Vi glæder os til at give nyt liv til din hvidevare.