El med fremsyn

Solceller

Solceller

Solceller handler om en ting: AT SPARE EN MASSE DEJLIGE PENGE!

Men det er ikke altid nemt at gennemskue junglen af solceller og få købt den helt rette til netop dit behov.

Derfor kan du også forvente, at vi altid sætter os ned og gennemgår dine muligheder, så du får nemt ved at vælge den helt rette i forhold til din bolig, din økonomi og dit behov.

Når du handler med os kan du læne dig tilbage, mens vi monterer og installerer solcellerne. Herefter er det bare at nyde, at du bliver selvforsynende med strøm.

Service sikrer dig optimal udbytte

Selv om et solcelleanlæg stort set er vedligeholdelsesfrit for dig, er det en god ide at få en elektriker til at give det et eftersyn en gang om året. På den måde sikrer du dig, at anlægget kører optimalt, optimerer levetiden og du sparer allermest.

Kontakt os for en snak om dine muligheder på telefon 74421065
 
vores kunders indtryk
solceller tjener penge til dig
 

“En fryd for øjet der tjener penge”

Familien fra Gråsten ville spare penge på strømmen. Efter en snak om mulighederne besluttede familien sig for et super effektivt 6 KW solcelle anlæg. Det var vigtigt for familien, at solcellerne på taget ikke blev en grim klump, der ikke passede til huset.

“Det er virkeligt flot arbejde. Mange huse mister værdi på grund af grimme solcelleanlæg, men i vores tilfælde er det en fryd for øjet. Selv naboerne har fortalt os, at vi har det flotteste anlæg i hele nybyggerområdet”.
 
“Vi kunne tydeligt mærke, at elektrikerne gik op i at efterlade et flot finish. De bukkede fx kanterne på kabelkanalerne, for at de passede til de skrå afslutninger på solcellerne”.
 
“Da arbejdet var færdigt, modtog jeg endda en sms fra montørerne med et billede af anlægget, der kørte. Jeg kan kun sige, at solcelleanlægget fungerer og tjener penge hjem”.

Ring til os på 74421065 og hør om dine muligheder for at få et solcelleanlæg