El med fremsyn

Midtgaard – 50 år som elektriker i Sønderborg

Midtgaard – 50 år som elektriker i Sønderborg

Midtgaard ønsker at knytte tætte bånd til sine kunder. Men hvordan gør man det i en tid, hvor billigste pris vejer tungere end den gode relation? Jo, man skruer op for den personlige charme og skruer samtidig ned for priserne 🙂

Lune elektrikere til dig i Sønderborg

Vi er er til for dig som kunde. Det er dine ønsker og ideer, vi finder de bedste løsninger til. Det har vi gjort i over 50 år, som din lokale elektriker i Sønderborg og omegn. Vores stab af lune og på samme tid dybt seriøse elektrikere er klar til at fikse din el – uanset om du er en lille parcelhusfamilie, enlig eller er en stor industrivirksomhed med behov for at få løst større erhvervsopgaver.

Hos Midtgaard ønsker vi at levere TRYGHED

* TRYGHED for at vi sammen finder den løsning, der passer bedst til dit behov.
* TRYGHED for at alt virker, som det skal, når vores servicebil ruller fra dit hjem.
* TRYGHED for at du har fået besvaret dine spørgsmål, så du også ønsker at spørge os næste gang, du savner et godt råd eller noget øjenåbnende inspiration.

 

50 år med el under byens tage

Vi har i mere end 50 år fikset hårde hvidevarer, trukket kilometervis af kabler, serviceret kæmpemæssige maskinparker og installeret effektive energiløsninger for byens beboere og virksomheder. I alle år har det vigtigste for os været at levere kvalitet. Og med kvalitet mener vi, at jobbet udføres hurtigt, at kunden føler sig godt rådgivet, at arbejdet lever op til kundens forventninger og vores medarbejdere er motiverede uanset opgavens karakter. Kort fortalt betyder vores kvalitetskrav, at du som kunde kan regne med:

* En ensartet høj kvalitet
* 
Information og dokumentation
* 
Sikker styring af installationsprocessen
* 
Effektiv projektledelse uden spildtid

 

Medarbejdernes ideer tegner virksomheden

El-firmaet Andersen ejes i dag af Knud Sørensen Midtgaard, som overtog virksomheden efter Svend AA. Andersen, da han ønskede at gå på pension. Virksomheden har i dag en håndfuld fantastiske medarbejdere, der personligt bidrager til at udvikle firmaet, så løsningerne er tidssvarende og følger med de behov og ønsker, som kunderne har.